ANTONIO BAN PRVAK HRVATSKE U KROSU

Imamo prvaka Hrvatske u krosu! To je naš kadet Antonio Ban, koji je na Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske u krosu u Virovitici utrku dugu dva kilometra istrčao za 5:30 minuta. Imamo i dvoje viceprvaka Hrvatske, to su mlađi junior Ivan Vuletić i limačica Elena Ban. Vuletić je trčao četiri kilometra i istrčao ih za 12:02 minute, dok je Elena Ban trčala dionicu dugu 800 metara i istrčala je za 2:21 minutu.

To nije sve, u Virovitici smo nastupili s još 13 atletičara, juniorima, juniorkama, mlađim juniorkama, mlađim kadetkinjama i kadetkinjama. Junior Luka Vukelić ostao je blizu postolja, utrku dugu šest kilometara istrčao je za 18:35 minuta i osvojio četvrto mjesto. Filip Cvijetić (18:55) bio je šesti, a Ivo Crnković (19:36) osvojio je osmo mjesto. Juniorka Ana Tibljaš bila je četvrta nakon utrke na četiri kilometra koju je završila za 13:52 minute, sedam sekundi brže od Sare Superina, koja je bila peta (13:59). Korak do postolja ostali su i naši mlađi kadeti u utrci na jedan kilometar, Vito Mandekić, kojem je bronca pobjegla za dvije sekunde (2:56), i Sandra Žilić (2:54). Limačica Silvija Žilić osvojila je šesto mjesto nakon utrke na 800 metara (2:28), a kadet Vid Šašinka bio je sedmi nakon dva kilometra (5:49). Kadetkinje su također trčale dva kilometra, Antonia Gauš bila je 12. (7:12), Enia Benković 13. (7:14), a Vida Deković 14. (7:19). Mlađa juniorka Jana Jovanović osvojila je deseto mjesto u utrci na tri kilometra (11:48).

Ovo je bilo posljednje naše natjecanje ove sezone i s ponosom možemo reći da smo osvojili 98 odličja! Hvala vam svima što ste doprinijeli našem uspjehu. Nadamo se da ćemo sljedeće sezone biti još bolji, a da bismo to postigli moramo svi zajedno još više raditi i učiti.

Bravo za svih!

REZULTATI

 

Comments for this post are closed.