BARNJAK I LUČIĆ PRVE, VUJEVIĆ I VRKIĆ DRUGI

Naši atletičari nastupili su na međunarodnom mitingu Kranj 2019. – Memorijal Vučko koji je našim seniorima Klari Barnjak i Ivanu Vujeviću poslužio kao trening natjecajne, dok su se naši mladi atletičari po prvi put imali prilike natjecati u međunarodnoj konkurenciji. I svi su odlično iskoristili priliku i natjecanje odradili kao da se natječu na domaćem terenu, popravljali svoje najbolje rezultate i zadovoljni se s trenerima Milanom Ljubotinom i Sanjom Đini vratili svojim kućama.

Klara Barnjak osvojila je prvo mjesto u skoku udalj skočivši 5,68 metara u trećoj seriji, dok je Ivan Vujević također najbolji skok imao u trećoj seriji kada je skočio 7,26 metara i osvojio drugo mjesto među daljašima.

Naši mladi članovi su još jednom opravdali ukazano im povjerenje, među njima je najuspješnija bila Anika Lučić, koja je osvojila zlato u bacanju kugle hicem iz druge serije od 10,16 metara, čime je popravila svoj osobni rekord, deveta je bila u skoku udalj sa 4,50 metara, što je također njezin osobni rekord. Filip Vrkić osvojio je srebro u kugli u kojoj je u prvoj seriji bacio osobni rekord od 9,61 metra, a osobni je rekord popravio i u bacanju vortexa u kojem je sa 48,44 metara osvojio peto mjesto.

Osobne rekorde u Kranju su popravili i Matej Ružić, Mia Ivošević i Lucija Zdrilić. Matej je u utrci na 600 metara trčao 1:52.28 minuta i osvojio šesto mjesto, Mia je na 60 metara trčala 8.75, a Lucija 8.83 sekunde i bile su 13., odnosno 16. u konkurenciji 50 mlađih kadetkinja. Mia Ivošević nastupila je i u bacanju kugle u kojem je osvojila peto mjesto sa 8,40 metara iz druge serije, dok je Lucija Zdrilić svoju prvu utrku na 300 metara završila za 50.50 sekundi i osvojila 34. mjesto u konkurenciji 51 natjecateljice.

Bravo za sve, probili ste led nastupa u međunarodnoj konkurenciji!

 

Comments for this post are closed.