Božićni miting za pamćenje

Božićni miting nadmašio sva očekivanja! Jer kako drugačije protumačiti sretna dječja lica, osmijeh koji se tijekom petka i subote širio Atletskom dvoranom, zadovoljne roditelje i trenere… Ma, petak i subota za pamćenje. Dva dana koja će se još dugo, dugo prepričavati. Red natjecanja, red nagrada, red darivanja, red zabave. I opet sve u posebnom društvu za koje su tribine bile pretijesne. Ponosne mame, tate, sestre, braća, nonići i none. I posebna izaslanica Djeda Božićnjaka. Naša zlatna olimpijka Sara Kolak, koja je i ove godine bila zadužena za darove koji su stigli sa Sjevernog pola, ali i za dodjelu medalja. Primiti poklon i medalju iz Sarinih ruku posebno je zadovoljstvo.

I ovoga je puta zbog velikog broja naših malih članova, čak njih 480, miting održan u dva dana, prvo su ga u petak odradili mlađi kadeti i mlađe kadetkinje, kao i limači, a u subotu naši članovi 2010-201. godišta ciciban, te najmalđi članovi Atletske igraonice. Kakvo je to natjecanje bilo! Za čistu peticu! U troboju koji se sastojao od bacanja medicinke, skoka udalj i utrke na 60 metara svi su dali svoj maksimum, kao da su se natječu na olimpijskim igrama. Od više nego zasluženog pljeska i navijanja tresla se cijela Kantrida. I svi su redom bili pobjednici bez obzira na kojem mjestu su završili. Za svoj su nastup nagrađeni medaljama koje su, kao i prijašnjih godina, napravili naši vrijedni treneri. Tri prvoplasirana u svakoj kategoriji dobili su još i prave medalje. Tako je najbolji mlađi kadet Filip Vrkić, drugo mjesto osvojio je Antonio Kružić, treći je bio Antonio Prpić. Najbolja mlađa kadetkinja je Anika Lučić, drugo mjesto pripalo je Miji Ivošević, a treće Lei Mišković. U troboju limača najbolji su bili Nino Novosel, Marko Vulić i Roko Cerić, najbolje limačice bile su Nika Samardžić, Karin Sušanj i Lucija Vukušić. Erik Zeichen pobjednik je najtjecanja cicibana, drugi je bio Dominik Akvić, a treći Borna Ivanović, dok su najbolje cicibanke bile Franka Novosel, Nora Pešov i Mia Vukić.

Oni najmlađi imali su prilike uživati i u trikovima klaunice, koja ih je zabavljala i bodrila tijekom cijelog jutra. Nakon službenog dijela mitinga i natjecanja svi smo se zajedno zasladili kolačima za koje su se pobrinuli naši vrijedni roditelji, dok su za razne delicije bili zaslužni restoran Municipij i McDonalds.

Hvala svima koji su sudjelovali i još nam jednom pokazali da sve što radimo tijekom godine itekako ima smisla. Ovakvi dani prepuni veselja, smijeha, zabave i sreće nama su najveća nagrada i potvrda da smo svi zajedno opet odradili odličan posao. Hvala vam što smo još jednu kalendarsku godinu završili punih srca. Nitko sretniji od nas.

Sretni blagdani svima i sve najbolje u Novoj 2019. godini!

REZULTATI MLAĐI KADETI

REZULTATI CICIBANI

REZULTATI LIMAČI

                                       

 

Comments for this post are closed.