BOŽIĆNI MITING ZA PAMĆENJE

Ima li išta ljepše nego kalendarsku godinu završiti gledavši sretna lica najmlađih članova, njihovih roditelja i ostatka obitelji, kao i trenera koji su i ove godine odradili odličan posao. Iz prve ruke ćemo vam reći da – nema! Upravo je to rezime još jednog Božićnog mitinga Kvarnera koji je ove godine zbog velikog broja djece koja su u njemu sudjelovala prvi put morao biti održan u dva dana. Tako su prvi nastupili polaznici starijih grupa 2005., 2006., 2007. i 2008. godišta koji su se natjecali u skoku udalj, bacanju medicinke i utrci na 60 metara. Pobjednici su odlučeni zbrajanjem bodova a ukupne rezultate objavit ćemo nakon kompletne obrade. Iako su za nas baš svi bili pobjednici.

U subotu su na red stigli oni najmlađi, natjecatelji 2009. godišta i mlađi, koji su također nastupili u trima disciplinama, skoku udalj s mjesta, bacanju loptice i utrci na 60 metara. A oni su imali i posebno iznenađenje, olimpijsku pobjednicu u bacanju koplja iz Rio de Janeira, Saru Kolak, koja je i ove godine nakratko prekinula pripreme za novu natjecateljsku sezonu i iz Celja stigla u Rijeku da bi najmlađim članovima svojeg kluba podijelila medalje, slatke darove i slikala se s njima. Možda sada još uvijek nisu svjesni kakvu fotografiju će imati za uspomenu, ali za nekoliko će se godina njome itekako hvaliti.

Osim natjecanja i pokazivanja svojim najvjernijim navijačima što su tijekom godine naučili na treninzima, naši su se mališani posebno obradovali slatkim darovima, kao i medaljama od gipsa koje su djelo kreativnih ruku naših trenera, koji su i ove godine uoči mitinga imali težak zadatak. Izabrati najbolje radove svojih atletičara koji su i ovoga puta u velikom broju svoju kreativnost pokazali kroz crteže na zadanu temu Moj trener. Nakon službenog dijela mitinga i natjecanja svi smo se zajedno zasladili kolačima za koje su se pobrinule spretne ruke naših vrijednih roditelja, restoran Municipij te McDonalds, zahvaljujući kojima smo svi bili siti.

Bio je to vikend koji ćemo svi još dugo pamtiti. Vikend prepun smijeha i zabave u kojem su svi uživali, počevši od naših najmlađih atletičara, preko njihovih roditelja, sestara, braće, bake i djedova koji su glasno za njih navijali, kao i nas koji ćemo punih srca završiti još jednu uspješnu godinu.

Sretni blagdani svima!

Comments for this post are closed.