CICIBANI I LIMAČI ODNIJELI POBJEDU

Posljednje kolo Dječje Kvarnerske lige održano je ove subote u atletskoj dvorani Kantrida na kojoj je nastupalo naših 5 ekipa cicibana (2010/2011) i 4 ekipe limača (2008/2009). Dječja Kvarneska liga održava se prema programu IAAF Kids ahletic u kojem su discipline i njihov intenzitetposebno prilagođene uzrastu cicibana i limača. Tako su se ekipe cicibana koje su sastavljene od šest natjecatelja nadmetale u štefetnom trčanju, križnim skokovima, bacanju medicinke 1kg i utrci trčanja 3 min. Kod limača ekipe također broje šest članova a njihove discipline su štafetno trčanje s preponama, skok u dalj s kratkim zaletom, bacanje medicinke 1kg i trčanje 5 min.

U konkurenciji cicibana pobjeda je pripala ekipi Kvarner I (Nora,Lea,Mia,Tia,Katja,Roko,Patrik), Kvaraner III (Ivona,Aida,Filip,Nika,Ena,Sunčica) zauzeo je 2. mjesto, Kvarner IV (Nora,Petra,Ajla,Anika,Bruno,Anton,Dominik) 4. mjesto, a Kvarner II (Franka,Lura,Laura,Ivan,Filip,Roko,Matia) 7. mjesto u konkurenciji ukupno devet ekipa atletskih klubova Grobnik , Albona i Kvarnera.

Kod limača pobijedio je Kvarner IV (Nino,David,Sven,Nika,Sara), Kvarner I (Tiziana,Adrien,Chiara,Karin,Lucija,Noel) zauzeo je 3.mjesto, Kvarner II (Iris,Petra,Vita,Ivan,Roman) 4.mjesto a Kvarner III (Marta,Linda,Lara,Josipa,Jan,Jan,Aron)  je bio 5. U konkurenciji limača nastuplao je osam klubova atletskoh klubova Grobnik, Albona, Liburnija i Kvarner.

Čestitke svim natjecateljima na odličnom nastupu i veliko hvala njihovim navijačima na velikoj podršci!

                              

Comments for this post are closed.