DVA ZLATA NICOLE MILIĆ U REPREZENTACIJI

Odlične vijesti stigle su nam iz Ptuja gdje je održan peteromeč nacija kadetskih reprezentacija Slovenije, Hrvatske, Češke, Mađarske i Slovačke. Naša Nicole Milić osvojila je dva zlata i zajedno s još četiri naša atletičara dala velik obol osvajanju trećeg mjesta hrvatske reprezentacije.

Nicole je zlato osvojila u utrci na 300 metara u kojoj je trčala 39.84 sekundi, a koliko je uvjerljiva bila njezina pobjeda govori činjenica da je od drugoplasirane Čehinje bila brža čak 39 stotinki. Nicole je zlato osvojila i u mješovitoj štafeti 4×300 metara u kojoj je trčala zajedno s Frankom Salajem, Teom Krolo i Markom Oreškovićem, a trčala je posljednju izmjenu. Hrvatska štafeta trčala je 2:34.00 minuta, sekundu brže od drugoplasirane štafete.

Nicole nam se javila s dojmovima: “Bilo je savršeno! Prelijep je osjećaj trčati za reprezentaciju i nadmetati se s atletičarkama iz ostalih država. Kao reprezentcaija smo jako dobra i složna ekipa, družimo se kao da godinama zajedno treniramo. Bila sam presretna kad sam ušla u reprezentaciju, a još sretnija kad sam Ptuju dala koliko god sam mogla što je i rezultiralo odličnim plasmanom. Ovo su moje prve medalje za reprezentaciju, to je bilo jedno lijepo iskustvo na koje ću nadam se graditi nove upjehe”.

Jako smo ponosni što je naš klub dao čak petero reprezentativaca za peteromeč nacija, a među njima je bio i Andre Jure Čubelić, koji je osvojio četvrto mjesto u bacanju diska sa 51,91 metara. Antonio Ban bio je peti u utrci na 3.000 metara u kojoj je trčao 9:37.18 minuta, Sandra Žilić osvojila je šesto mjesto u utrci na 2.000 metara sa 6:50.29 minuta, a Vid Šašinka bio je deseti na 1.000 metara sa 2:48.80 minuta.

Čestitke svima!

REZULTATI

Comments for this post are closed.