ERIKU SLUGI POSEBNO PRIZNANJE PGŽ-a

Erik Sluga dobio je još jednu potvrdu da je iza njega uspješna godina. Na dodjeli nagrada Primorsko-goranske županije u sportskoj dvorani na Hreljinu naš je Erik dobio posebnu nagradu za izuzetne sportske rezultate u 2018. godini koje ćemo se svi rado još jednom prisjetiti. Erik je uspješan bio na domaćim, ali i na inozemnim natjecanjima. Tako je s mlađejuniorskom reprezentacijom ostao korak do postolja u štateti 100-200-300-400 metara koja je istrčala mlađejuniorski državni rekord (1:55.78). Čak je četiri puta popravljao osobni rekord u utrci na 400 metara, posljednji put u kvalifikacijama Europskoga prvenstva u Gyoru u kojima je trčao 48.86 sekundi i zauzeo 11. mjesto. Naš je Erik i višestruki prvak države, kao i osvajač brončane medalje na prvenstvu Balkana.

Pred Erikom su novi ispiti, prvi već ove nedjelje kada će s juniorskom reprezentacijom nastupiti na Balkanskom dvoranskom prvenstvu u Istanbulu na kojem izbornik Dragutin Plačić na njega računa u utrci na 400 metara, ali i u štafeti 4×400 metara.

Ne treba niti zaboraviti da Erik Sluga nije uspješan samo na sportskom terenu, već i u izvršavanju svojih školskih obaveza, on je odličan učenik četvrtog razreda Gimnazije Andrija Mohorovičić.

Vjerujemo da će priznanje Primorsko-goranske županije biti još jedan motiv našem Eriku, ali i svim našim članovima, da nastavi marljivo trenirati, ispunjavati svoje ciljeve i pomicati granice, čime će Kvarner po tko zna koji put iznova učiniti ponosnim. Što reći nego, bravo Erik i samo tako nastavi dalje!

         

 

Comments for this post are closed.