O nama » Dokumenti » Novosti

14.04.2014

ERSTE PLAVA LIGA!!!


Draga djeco i roditelji, ljubitelji atletike i svi oni koji će to tek postati!

Erste plava liga

Kako bi razvio sportski duh među djecom i kako bi ih potaknuo da se odvaže i okušaju u Kraljici svih sportova, Hrvatski atletski savez je u suradnji s Erste&Steiermarkische Bank d.d. osmislio ambiciozan atletski projekt - Erste plava liga! Ova je jedinstvena dječja atletska liga namijenjena svim učenicima od 3. do 7. razreda, a svi zainteresirani dobit će priliku da otkriju i pokažu svoje atletske talente.

Natjecanja Erste Plave lige održavaju se u sedam najvećih hrvatskih gradova - Zagrebu, Varaždinu, Osijeku, Rijeci, Splitu, Zadru i Puli a natjecatelji imaju priliku pokazati svoje sposobnosti u sedam disciplina: utrkama na 60m, 100m i 300m, skoku u vis, skoku u dalj, bacanju kugle i vortexu. Kvalifikacije u Rijeci, održat će se 30. travnja 2014. godine s početkom u 13h. Prva dva natjecatelja u svakoj disciplini, nastupit će na velikom finalu koje će se održati 2. rujna 2014. godine u sklopu Hanžekovićeva memorijala. Erste plava liga izvrsna je prilika učenicima da se okušaju u Kraljici sportova, da razviju svoje sposobnosti i talente, a da istovremeno čine dobro za sebe i svoje zdravlje. Kao što to kaže i sam slogan lige, djeca mogu Brže. Više. Jače.!

Sve informacije o navedenom natjecanju možete dobiti na web stranicama: www.ersteplavaliga.com ili na broj telefona: 051/ 261 110

Prijavite se odmah on line na službenim stranicama erste plave lige ili zatražite letak od svog nastavnika tjelesnog odgoja ili u tajništvu Atletskog kluba "Kvarner".

Oglas i prijava u PDF formatu

 

 
Email facebook twitter Google Bookmarks


© Copyright 2006-2018 - Atletski klub Kvarner.
E-mail: akkvarner@akkvarner.hr

Autor:Siniša Križanec, prof.
Podatke obradio: Janko Povše, ing.