O nama » Dokumenti » Novosti

31.10.2016

SARI KOLAK TRI PRIZNANJA


U Zagrebu je održana  svečanost „Croathletics Gala"  kojom je obilježena velika godina hrvatske atletike.

Sara Kolak

Godina je to za pamćenje kao i rezultati naših atletičara, a i godina našeg „čuda" Sare Kolak koja je ove sezone iznenadila cijeli atletski svijet.

Zvijezde večeri bile su Sara Kolak i Sandra Perković naše zlatne olimpijk, dok se brončana Blanka Vlašić uzvanicima obratila video porukom zbog odsustva i boravka na rehabilitaciji.

Na večeri su sudjelovali ugledni članovi svjetske atletike, dpredsjednik IAAF-a Sergej Bubka, predsjednik europske atletike Svein Arne Hansen i predsjednik Balkanske atletske federacije Dobromir Karamarinov ali i mnogi ugledni ugosti.

Dodijeljena su brojna priznanja pa tako redom za sudjelovanje na Olimpijskim igrama u Riu, za najuspješnije atletičare po svim kategorijama, suce, klubove, i sve one koje svoijm entuzijazmom iznimno doprinose hrvatskoj atletici.

Naša Sara nagrađena je za sudjelovanje na Olimijskim igrama, za izniman doprinos u okviru Hrvatske te za najbolju mlađu seniorku.

Veliki sportaš Sergej Bubka imao je priliku dodijeliti jednu od nagrada našoj Sari, te je uz čestitke napomenuo da je pred njom blistava budućnost.

Za najbolju seniorku nagrađena je Sandra Perković  dok je najuspješnijim seniorom proglašen  Filip Mihaljević bronačani na Svjetskom dvoranskom prvenstvu u Portlandu.

Zanimljivo je da je za životno djelo nagradu primio Radovan Kirin, nekadašnji trener našeg olimpijca i sadašnjeg predsjednika kluba Luciana Sušnja.

Čestitamo svim nagrađenim atletskim djelatnicima a svakako i  atletičarima pred kojima je zaista blistava budućnost.


Email facebook twitter Google Bookmarks


© Copyright 2006-2018 - Atletski klub Kvarner.
E-mail: akkvarner@akkvarner.hr

Autor:Siniša Križanec, prof.
Podatke obradio: Janko Povše, ing.