O nama » Dokumenti » Novosti

18.04.2017

Lucianu Sušnju novi predsjednički mandat


Atletski klub „Kvarner" Rijeka u press centru stadiona Kantrida održao je svoju redovnu godišnju skupštinu te izbornu skupštinu.

Skupštinu je predvodio predsjednik Skupštine Mladen Peršić uz predsjednika Kluba Luciana Sušnja i direktoricu Ivu Florjančič.

Klub je u protekloj godini unatoč povećanju broja zaposlenih te znatno većim rashodima usmjerenim na natjecanja i ulaganja u sportaše, zadržao financijsku stabilnost i pozitivan saldo.

Upravo to rezultat je pomno planiranih rashoda i raspodjelom sredstava.

Minulom godinom itekako možemo biti zadovoljni  obzirom na povijesni rezultatski uspjeh i zlatnoj olimpijskoj medalji Sare Kolak, no i rekordnom broju članova Kluba kojih trenutno brojimo 607.

Uz dobru organizaciju, rezultate i kvalitetan rad zavladao je veliki interes za atletiku i naš klub.  Zbog  velikog interesa postoje čak i liste čekanja za upise u neke od naših programa.

Nastavljena je kvalitetna suradnja s Osnovnim školama, Dječjim vrtićima s kojima provodimo jedinstven program atletike, otvoreni su novi programi atletske igraonice kao što su program „vježbajmo zajedno" i program na engleskom jeziku, atletska škola konstantno bilježi porast upisa a uz njih brojimo sve više atletičara u svom natjecateljskom pogonu.

Za roditelje naših članova otvoreni su programi rekreacije i škola trčanja.

Velike pohvale otišle su na organizaciju Ljetnog sportskog kampa koji je protekle godine pohađalo preko 700 djece.

Naši atletičari nastupali su na brojnim natjecanjima te ostvarivali zapažene rezultate.

Ivan Vujević, Klara Barnjak, Luana Bobanović, Matej Vrban, Erik Sluga, Erika Žikić, Noah Luca Matacun i Toni Gržić bili su dio hrvatske reprezentacije.

Prije nekoliko godina zbog financijskih poteškoća izgubili smo jedan cijeli natjecateljski pogon tako da smo počeli ispočetka. U četverogodišnjem minulom mandatnom razdoblju najveći dobitak bila je financijska stabilnost što se automatski rezultiralo i na bolje rezultate naših atletičara-istaknuo je Luciano Sušanj. U idućem mandatnom razdoblju cilj nam je biti jedan od najboljih klubova Hrvatske.

Upravo  Lucianu Sušnju jednoglasnog odlukom povjeren je novi četverogodišnji mandat, nakon čega se zahvalio te dodao da je dijete ovog Kluba kojeg će uvijek potpomagati ali isto tako očekuje od mladih snaga da nastave njegov put.

Nove snage u funkciji potpredsjednika dobile su mandat a to su Senka Frlić Kolovrat i Martin Abramović.

Jednoglasno povjerenje na novi mandat dobio je i predsjednik Skupštine Mladen Peršić.

Uz predsjednika i potpredsjednike  mandat u Izvršnom odboru obnašat će Janko Povše, Tamara Mihalović, Branislav Poznanović, Tibor Poganj,Goran Pekić,Karin Sluga, Verica Mnce, Silvana Sorić, Petra Karanikić i Daniel Kalmar.

Članovi Nadzornog odbora su Aleksandra Pejčić, Domagoj Perković i Sanja Ljubičić.

Funkciju direktorice Kluba obnašat će Iva Florjančič.

Na kraju sjednice proglašeni su najbolji atletičari Kluba u 2016. godini:

Nikolina Buha, Mateo Knežević, Erik Sluga,  Erika Žikić, Klara Barnjak, Andrej Omeragić, Paula Tepuš, Ivan Vujević, Sara Kolak, Andrej Doričić i veterani Irena Vlahinić i Branislav Poznanović.

Email facebook twitter Google Bookmarks


© Copyright 2006-2018 - Atletski klub Kvarner.
E-mail: akkvarner@akkvarner.hr

Autor:Siniša Križanec, prof.
Podatke obradio: Janko Povše, ing.