IVAN VUJEVIĆ PUTUJE NA MLAĐESENIORSKO EP

Novi ispit u dresu reprezentacije je pred našim skakačem u dalj Ivanom Vujevićem, koji danas s trenerom Milanom Ljubotinom putuje u Gavle u kojem u četvrtak počinje Europsko prvenstvo za mlađe seniore. Naš dvojac u Švedskoj ima velike planove koji podrazumijevaju plasman u finale i pomicanje granice osobnog rekorda od 7,78 metara koji je skočio prošle godine u Slovenskoj Bistrici. Ove je sezone najdalje skočio na međunarodnom mitingu i Memorijalu Iztoka Ciglariča u Mariboru na kojem je osvojio treće mjesto sa 7,65 metara.

– Ovo natjecanje je kruna sezone i za njega smo se spremali cijelu godinu. Sve do dan prije puta u Gavle trenirali smo u Medulinu i odlično smo radili. Natjecanje će biti odlično, konkurencija će biti luda. Moj i trenerov cilj je dobro odraditi kvalifikacije, ući u finale i skočiti osobni rekord.  Dečki ludo skaču ove sezone, bit će tu svega, ali ja se fokusiram samo na sebe.

Velika je stvar što sa mnom u Gavle putuje i trener Ljubotina koji će mi pomoći da ispravim eventualne greške i biti velika podrška na putu do cilja – rekao je Ivan Vujević.

Kvalifikacije skoka u dalj počinju u četvrtak u 10.10 sati, finale će se održati dan kasnije.

Sretno, Vujo i Milane!

   

Comments for this post are closed.