KLUPSKI MITING KAO ZAGRIJAVANJE ZA EKIPNO PH

Izborno natjecanje, međusubno nadmetanje s prijateljima i prijateljicama iz kluba, a da se pritom uživa. Naši kadeti, kadetkinje, mlađi kadeti i mlađi kadetkinje ozbiljno su shvatili Klupski miting koji je ujedno poslužio i kao izborno natjecanje za Ekipno prvenstvo Hrvatske, koje će se održati 22. svibnja. Kadeti i kadetkinje su se natjecali u utrci na 100 metara, u štafeti 4×100 metara, skoku uvis i dalju, mlađi kadeti u utrci na 200 metara, bacanju vortexa i skoku udalj, dok su mlađe kadetkinje ovim trima disciplinama dodale i utrku na 600 metara.

I znate što? Svi su pokazali da su napredovali i još jednom dobili potvrdu da se naporan rad i redovitost na treninzima itekako isplate. Njihovim su napretkom zadovoljni i treneri koji znaju da rade dobar posao. Zagrijavanje za Ekipno prvenstvo Hrvatske prošlo je odlično, sada svi s nestrpljenjem čekamo iduću srijedu i još bolje rezultate.

A da ne bi međusobno se nadmećući uživali samo naši kadeti i mlađi kadeti, ove ćemo subote organizirati i klupski miting za cicibane i limače, koji jedva čekaju svoje natjecanje.

REZULTATI

 

Comments for this post are closed.