KVARNER NA 8. ADRIA ADVENT MARATONU

Crikvenička nedjelja, tako bismo mogli nazvati nastup naših atletičara na 8. Adria Advent Maratonu u Crikvenici ove nedjelje, popularnom natjecanju među trkačima kojih je prošle godine nastupilo gotovo tisuću, a za kojim i ove godine vlada velik interes.

Obaranju rekorda, ne samo staze, već i po broju sudionika obol će dati i naši atletičari koji će nastupiti u velikom broju. Točnije, njih čak 28!

Naš trener Zoran Žilić trčat će najzahtjevniju dionicu od 42 kilometra, odnosno maraton, a velik broj predstavnika Kvarner će imati i u polumaratonu.

Tako će se u dionici od 21 kilometra ove nedjelje okušati Veronika Erlić, Flavio Mendiković, Sanjin Dovolić, Bruno Glažar, Toni Mance, Danijela Kirinčić, Igor Miličić, Luka Vukelić i još uvijek aktualni rekorder staze na pet kilometara Ivan Dračar.

U utrci građana dužine pet kilometara Kvarner će predstavljati Filip Mađerić, Mladen Lukanović, Ivana Božić, Sandra Ercegović, Majda Valenčić, Iva Mičetić, Tea Mance Mendiković, Anamari Šišić Klobučar, Sanja Lončarić, Marina Kefelja, Ljiljana Kalanj, Martina Keliš Lukanović, Oriella Zuzzi, Amanda Tomac, Sanja Markušić, Lidija Jurešić, Doris Primorac i naša direktorica Iva Florjančič. Prvi će startati maratonci u 10 sati ispred hotela International, u 10.30 počinje polumaraton, a u 11 sati utrka na 5.000 metara.

Sretno svima!

       

Comments for this post are closed.