KVARNER NAJBOLJI I NAKON KROSA KVARNERSKE LIGE

Naši su atletičari i atletičarke ostvarili novi uspjeh u Kvarnerskoj ligi, ovoga puta u krosu za uzrast od cicibana do mlađih juniora. Kvarner tako nakon drugog kola Kvarnerske lige drži čvrsto prvo mjesto sa 715 bodova. U labinskoj Dubrovi posebno su uspješni bili naši mlađi juniori koji su se odvojili na vrhu sa 88 bodova. U utrci na 2.000 metara imamo i dvojicu najbržih trkača, prvo mjesto osvojio je Ivan Vuletić, drugi je bio Lovre Kovačić, a važan kotačić ekipe bio je i Karlo Kirinčić.

Vodeću poziciju u Dubrovi su učvrstili i naši kadeti koji sada imaju 136 bodova, a i u utrci na 1.500 metara također imamo dvojicu najbržih, Antonija Bana i Vida Šašinku, s kojima su ekipu činili Jakov Lončar i Loris Faustini.

Matej Ružić, Sven Karminski, Lovre Ropac, Adriano Tončinić, Filip Vrkić i Tomas Jurinjak uvjerljivo vode u konkurenciji kadeta, dominirali su i u Labinu, a najuspješniji su bili Matej Ružić i Sven Karminski koji su utrku na 1.000 metara istrčali na prvom, odnosno trećem mjestu.

Imamo i najbrže limačice u utrci na 600 metara, pobijedila je Sandra Žilić, druga je bila Mia Babnik, a treća Chiara Zuzzi, s kojima su velik doprinos ekipi Kvarnera dale Katja Brusić, Ivonna Karminski, Lucija Vukušić, Tia Kezele, Tiziana Tončinik, Anika Frlan i Ajla Jukić.

Tko ima najbrže cicibanke? Zna se, Kvarner! Franka Novosel najbrže je istrčala utrku na 300 metara, Nora Pešov osvojila je drugo mjesto, dok je Aida Eminović bila treća. Ekpu su još činile i Nora Frlan, Lamija Halilović, Ena Cazin, Ana Zamarin i Erin Mataja.

U vodstvu su nakon krosa i mlađe kadetkinje koje su u Labinu bile treće, ali su unatoč tome ostale na vrhu. U utrci na 800 metara glavnu je riječ vodila Sandra Žilić, koja je osvoila prvo mjesto, a važan dio ekipe bile su i Petra Raspor, Anja Marković, Nika Krculić, Koni Dubrović, Josipa Šokac, te Tea Matejčić.

Za kadetkinje je u Labinu nastupila samo Antonia Gauš koja je osvojila drugo mjesto u utrci na 1.000 metara, a Kvarner je ostao najbolji u ukupnom poretku klubova.

Uspješni su bili i cicibani, koji su se natjecali u utrci na 300 metara u kojoj je Dominik Akvić osvojio treće mjesto, a Luka Dovolić, Matia Florjančič, Toma Lončar, Domagoj Stanišić, Erik Novosel, Nino Lukanović, Lovro Papić, Filip Lukanović, Filip Raspor i Mauro Sakić doprinijeli da ekipa Kvarnera bude druga.

Patrik Klovar Lukarić bio je treći u utrci limača na 600 metara, koju su trčali i Ivan Pevalek, Roko Prpić, Ivan Sironić i Nino Novosel, a Kvarner je zahvaljujući svima njima zauzeo drugo mjesto.

Mlađe juniorke Jana Jovanović i Lena Valerijev osvojile su drugo i treće mjesto u utrci na 1.500 metara, a Kvarner je ostao ukupno treći.

Čestike svima!

REZULTATI:

rez_kros_Labin_2019

         

 

Comments for this post are closed.