KVARNER OSVOJIO ISTRU

Kvarner je osvojio Istru! Naši atletičari punom parom koriste proljetne praznike i predah od školskih obaveza i odrađuju pripreme za novu sezonu na otvorenom. Sprinteri predvođeni trenerom Goranom Pekićem formu bruse u Medulinu, srednje i dugoprugaši trenera Zorana Žilića treniraju u Novigradu, a bacačka grupa Slavena Brkljačića za novu se sezonu priprema u Poreču. Trener Pekić u Medulinu radi s Erikom Slugom, Matejem Vrbanom, Mateom Buha, Ivom Polić, Marinom Dotlićem i Luanom Bobanović.

S trenerom Žilićem u Novigradu marljivo rade Lena Valerijev, Jana Jovanović, Vida Deković, Ana Samokec, Loris Faustini, Jakov Lončar, Dominik Babić, Ana Tibljaš, Sara Superina, Antonio Ban, Adrian Ružić, Luka Vukelić, Ivo Crnković, Ivan Vuletić, Lovre Kovačić, Ante Čavar i Enia Benković,

dok u Poreču s trenerom Brkljačićem planove za novu sezonu rade Laura Delač, Ira Čekada, Leonarda Mandić, Karlo Mance, Andre Juraj Čubelić i Kenan Halilović.

Skakči Milana Ljubotine proljetni dio priprema odrađuju pod stijenama Kantride gdje imaju najbolje uvjete za skokove, isto kao i naše kopljašice Sara Kolak, Franja Želimorski i Laura Štefanac predvođene trenerom Andrejom Hajnšek.

Mlađe juniore, kadete i mlađe kadete ove subote u Poreču očekuje nastup na Kvarnerskoj ligi, ostali se pripremaju za prvenstvo Hrvatske u štafetama, kojim će 11. svibnja u Zagrebu otvoriti sezonu.

Svima želimo puno dobrih treninga i zadovoljstva učinjenim, kao i uspješno otvaranje nove sezone!

         

               

Comments for this post are closed.