LAURA ŠTEFANAC EUROPSKA PRVAKINJA GLUHIH U KOPLJU

Imamo europsku prvakinju u bacanju koplja! Naša Laura Štefanac, pobjednica olimpijade gluhih prije dvije godine, osvojila je zlato na Europskom prvenstvu gluhih u Bochumu na kojem je koplje u drugoj seriji bacila 45,82 metra. Što se događa kad vjeruješ u sebe i voliš ono što radiš! Laura je na početku sezone sa svojom ekipom postavila jasan cilj, a to je osvajanje zlata na europskom prvenstvu.

Laura je odlično odradila natjecanje, nakon prve serije u kojoj je imala hitac od 44,09 metara bila je druga, a onda je konkurenciji pokazala čije je zlato. Ovo je zlato kruna Laurine prve sezone u Kvarneru, a na putu do uspjeha pomogli su joj trener Andrej Hajnšek, naša olimpijska pobjednica Sara Kolak s kojom trenira, kao i Bartul Bašić, njezin sparing partner koji joj je od velike pomoći bio i u Bochumu.

– Bilo je super! Sretna sam što sam osvojila zlato, ali mi je malo žao što nisam bacila bolji rezultat jer znam da moje koplje može još dalje letjeti. Bilo je dosta vruće, puhalo je i noge me nisu slušale, ali sam super zadovoljna – javila nam se Laura iz Bochuma.

Čestitamo!

           

Comments for this post are closed.