SARA I INA POTPISALI UGOVOR O NASTAVKU SURADNJE

Naša Sara Kolak potpisala je  na stadionu Kantrida ugovor o nastavku suradnje s Inom. Riječ je o suradnji koja je započela prošle sezone, a koja je nastavljena na Kantridi simboličnim potpisivanjem Inine majice.

– Drago nam je što smo dio Sarine sportske priče. Velika je čast i zadovoljstvo biti ovdje u ime Ine kako bismo nastavili suradnju sa Sarom koju smo započeli prošle godine. Želimo joj brz oporavak i sigurni smo da će nastaviti uspješnu karijeru – rekao je Ivan Krešić, član uprave Ine, uoči potpisivanje ugovora kojem su nazočili gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel, predsjednik uprave Ine Zoltan Aldott, predsjednik »Kvarnera« Luciano Sušanj, direktorica »Kvarnera« Iva Florjančič te pročelnica Odjela za sport i tehničku kulturu Grada Rijeke Vera Begić Blečić.

– Već sam nekoliko puta rekla da oko sebe imam najbolju ekipu, iako je ova godina nešto drugačija zbog operacije i oporavka. Ali, lijepo je imati oko sebe ljude koji te prate i vjeruju u tebe – rekla je Sara Kolak, kojoj je važna karika na putu do uspjeha i podrška gradonačelnika Vojka Obersnela.

– S Inom dobro i dugo surađujemo u praćenju različitih događanja u Rijeci. Svi znamo koliko je rada i odricanja potrebno za postizanje vrhunskih rezultata, ali toga nema bez vrhunskih uvjeta treniranja i putovanja, a za to je potreban novac. I zato je važna ova suradnja s Inom koja se pokazala kao pouzdan partner. Kao što kaže stara poslovica: Tim koji pobjeđuje, ne treba mijenjati – rekao je gradonačelnik Obersnel.

Na potpisivanje ugovora što je održano u okviru Sportskih susreta Ine čiji je organizator atletski klub “Kvarner”, na kojima je sudjelovalo više od 300-tinjak zaposlenika iz svih dijelova Hrvatske, stigao je i predsjednik uprave Ine Zoltan Aldott.

– Posljednjih 10-15 godina pratimo ekipne sportove, a sada smo se odlučili potražiti individualce koji će uspješno predstavljati Hrvatsku, ali i Inu. I to smo našli u Sari – poručio je Aldott.

VIDEO KANAL RI

 

Comments for this post are closed.