SARA NOMINIRANA ZA NAGRADU ŠIRI DOBRO

“Sara Kolak je veoma skromna osoba koja izbjegava previše medijskog eksponiranja i potpuno je usmjerena na sport i fakultet odnosno studij na Visokoj poslovnoj školi Par u Rijeci. Svojim uspjehom te ponašanjem na terenu i izvan njega predstavlja pozitivan primjer drugim mladim osobama. “

Ovim je riječima naša olimpijska pobjednica u bacanju koplja Sara Kolak opisana u nominaciji za nagradu Širi dobro, koja će se u petak dodijeliti na konferenciji Inspire me u Zagrebu na kojoj uspješni pojedinci iz različitih područja sa sudionicima dijele svoje ideje, znanja, životna i poslovna iskustva. Sara je nominirana u kategoriji sport zajedno sa najboljom hrvatskom bacačicom diska Sandrom Perković i borcem Mirkom Filipovićem.

– Ova nominacija mi jako puno znači, još mi više znači da su moj rad i trud inspiracija za sve generacije. Širiti dobro znači širiti pozitivu koja je ljudima potrebna. Mnogim ljudima je potrebna pomoć i smatram da je svi možemo pružiti pa makar to bila samo lijepa riječ, stoga pozivam i ostale da se uključe. Zahvaljujem se na nominaciji i čestitam svima nominiranima. Sigurna sam da ćemo svojim radom i trudim i dalje pomagati i inspirirati druge – rekla je Sara Kolak.

Nagrada Širi dobro se dodijeljuje za izuzetan doprinos u svom području rada i djelovanja za širenje dobra, u vidu rada s mladima, promicanja volonterstva i humanitarnog rada te općenito doprinosa mladima i društvu u cjelini. Pobjednike u svakoj od kategorija izabrat će ambasadori nagrade Božo Skoko, Blanka Lasić, Dejan Nemčić i Sven Maričić.

   

 

Comments for this post are closed.