ŠKOLA TRČANJA NASTUPALA NA JARUNU

Osim Ivana Dračara koji je ostvario velik uspjeh pobjedivši na polumaratonu „Ivan Starek“, uspjeh su ostvarili i naši trkači članovi škole trčanja na Jarunskoj desetci i Jarunskoj petici koje su održane u sklopu „Stareka“.

Za naše rekreativne trkače ciljevi nisu samo postizanje rezultata i pogled u štopericu, iako je rezultatski napredak evidentan iz mjeseca u mjesec, važno je druženje, zabava i pozitivna energija koju mogu razumjeti i osjetiti samo zaljubljenici u trčanje.

U rekreativnom trčanju granice postavljamo sami sebi i važno je ne uspoređivati svoj rezultat s drugima, on nam može biti motiv za naš osobni napredak ali prije svega treba slušati svoje tijelo i njegove limite.

Pod vodstvom škole trčanja Zorana Žilića nema razloga za brigu jer imamo mogućnost učiti od jednog od najboljih i najiskusnijih trkača drugih pruga, koji uvažava veliki respekt hrvatske atletike.

Nedjeljnu desetku istrčali su:

Igor Miličić (50:14), Iva Mičetić (55:40), Bruno Glažar (47:52), Majda Valenčić (59:21), Danijela Kirinčič (55:23), Sandra Ercegović (1,05:45), Petra Žilić (56:42), Tea Mance Mendiković (59:28).

Na 5km nastupali su:

Ljiljana Kalanj (31:14), Mladen Lukanović (25:55), Martina Keliš Lukanović (28:32), Nataša Deković (31:23), dok Flavio Mendiković nije nastupio u Polumaratonu.

Čestitke svim našim trkačima koji već željno iščekuju svoj idući nastup u Crikvenici!

      

Comments for this post are closed.