SUBOTA NA KANTRIDI U ZNAKU CICIBANA I LIMAČA

Ako pitate naše cicibane i limače koji im je bio najbolji dan tjedna koji je za nama sigurni smo da će reći – subota! Ako nas pitate koji nam je bio najbolji dan isto ćemo reći – subota! Pitate se zašto? Zato što smo održali Klupski miting za limače i cicibane koji je naše najmlađe članove učinio izuzetno sretnima i ponosnima. Ne samo da su imali priliku natjecati se, već im je poseban izazov bio biti bolji od prijatelja s kojima treniraju i sanjaju velike snove. Svi su uživali u međusubnom nadmetanju u kojem su pokazali što su sve naučili na treninzima, neku su bili uspješniji, neki malo manje bolji, ali su za nas svi redom bili pobjednici. Poseban je osjećaj bio natjecati se uz podršku roditelja koji su s puno žara navijali za svoje mališane i bili im velika podrška s tribina našeg stadiona na Kantridi. Kakav je samo bio gušt natjecati se za medalju!

A natjecanje je bilo sve samo ne jednostavno, pogotovo utrke na 200 metara cicibana i 300 metara limača koju su svi nakon uspješne dvoranske sezone odradili poput pravih atletičara. Pohvale svima koji su sudjelovali, svim cicibanima i cicibankama, limačima i limačicama, ali i roditeljima koji su nam puno pomogli svojim volontiranjem i navijanjem stvorili atmosferu kao da se natječu pravi atletičari. Upravo je ta sinergija između roditelja, njihove djece, trenera i sviju nas u klubu ono što nas čini izuzetno ponosnima i sretnima!

Iako su za nas svi pobjednici jer su se maksimalno zalagali da ostvare što bolje rezultate, ipak moramo istaknuti one koji su osvojili titule najuspješnijih. Kod cicibana je to Erik Zeichen, koji je bio prvi u utrci na 200 metara i skoku udalj, dok su drugo mjesto podijelili Erik Novosel i Jan Razić. I natjecanje cicibanki ponudilo je neizvjesnost, prvo mjesto podijele su Nora Pešov i Franka Novosel, treća je bila Lucija Kliman.

Ivan Pevalek pobijedio je u utrci na 300 metara i bacanju vortexa u konkurenciji limača, drugi je u obje discipline bio Nino Novosel, a treći Patrik Klovar Lukarić, pa je i ukupni poredak bio identičan onome na 300 metara i u vortexu.

Petra Levak ukupna je pobjednica među limačicama, druga je bila Chiara Zuzzi, a treća Mia Babnik.

Čestitke svima! Veselimo se novim nastupima i Kvarnerskoj ligi koja nas uskoro očekuje, kao i završnom klupskom mitingu 8. lipnja na Platku na kojem ćemo opet svi zajedno uživati u nastupima naših najmlađih članova, njihovoj radosti i smijehu.

Rezultati, cicibani, 200 m: 1. Erik Zeichen 34.12, 2. Jan Razić 36.37, 3. Erik Novosel 36.78. Dalj:  1. Erik Zeichen 3,26, 2. Erik Novosel 3,10, 3. Jan Razić 2,98. Ukupni poredak: 1. Erik Zeichen, 2. Erik Novosel i Jan Razić.

Cicibanke, 200 m: 1. Franka Novosel 32.75, 2. Nora Pešov 33.66, 3. Lucija Kliman 34,05. Dalj: 1. Nora Pešov 3,45, 2. Franka Novosel 3,35, 3. Lucija Kliman 3,30. Ukupni poredak: 1. Nora Pešov i  Franka Novosel, 3. Lucija Kliman.

Limači, 300 m: 1. Ivan Pevalek 48.77, 2. Nino Novosel 53.54, 3. Patrik Klovar Lukarić 54.93. Vortex: 1. Ivan Pevalek 31,44, 2. Nino Novosel 30,28, 3. Patrik Klovar Lukarić 30,01. Ukupni poredak: 1. Ivan Pevalek, 2. Nino Novosel, 3. Patrik Klovar Lukarić.

REZULTATI

https://www.facebook.com/Atletika.Rijeka/

     

Comments for this post are closed.