TRI OSOBNA REKORDA NA OTVARANJU SEZONE

Otvaranje sezone, a već možemo biti zadovoljni! Naime, naši sprinteri Marino Dotlić, Matej Vrban i Luana Bobanović osobnim su rekordima na mitingu u Udinama otvorili novu natjecateljsku sezonu u dvorani.

Marino Dotlić osvojio je drugo mjesto u utrci na 60 metara trčavši u finalu 6.98 sekundi, što je njegov novi najbolji rezultat. U kvalifikacijama je bio šest stotinki sporiji i prvim se rezultatom plasirao u finale. Matej Vrban zauzeo je osmo mjesto u B finalu u kojem je trčao 7.32 sekunde, četiri stotinke sporije nego u kvalifikacijama u kojima je novim osobnim rekordom zauzeo 13. mjesto. Osobni je rekord u Udinama popravila i Luana Bobanović koja je u kvalifikacijama utrke na 60 metara trčala 8.01 sekundi i petim se rezultatom plasirala u finale u kojem je bila deset stotinki sporija pa je zauzela osmo mjesto.

Matea Buha je u kvalifikacijama trčala 8.46 sekundi, zauzela 21. poziciju i plasirala se u C finale u kojem je bila osma sa 8.54 sekundi. Ivan Novko trčao je 7.30 sekundi i zauzeo 18. mjesto, Gordan Dugina svoju je prvu ovosezonsku utrku odradio za 7.73 sekundi i zauzeo 45. poziciju, dok je Iva Polić sa 8.83 sekunde zauzela 35. mjesto.

Pobjedu je u prvom natjecanju sezone ostvario i Noah Luca Matacun koji je u skoku uvis preskočio 200 centimetara.

Comments for this post are closed.