ZAVRŠILA JOŠ JEDNA SEZONA KAMPA: HVALA SVIMA, VIDIMO SE DOGODINE!

Iza nas je još jedna sezona ljetnog sportskog kampa, šest tjedana tijekom kojih je 400 djece od ponedjeljka do petka uz pratnju naših trenera skupljalo dojmove o kojima će još dugo pričati. I ove se godine za njega je vladao izniman interes, telefoni u našem tajništvu svakodnevno su zvonili s upitima ima li još koje slobodno mjesto. Nažalost, bilo je onih koje zbog popunjenosti kapaciteta nismo mogli prihvatiti, a brojkom od 400 djece koja je tijekom šest tjedana pohodila naš kamp srušili smo sve rekorde!

Djeca su iz tjedna u tjedan imala točno osmišljen program, bilo je tu raznih aktivnosti na stadionu Kantrida, od trčanja štafeta i poligona do sportskih igara u Atletskoj dvorani, igranja društvenih igara, likovne radionice, ali i gledanja filmova u prostorijama Atletskog luba Kvarner. A kakav bi to bio ljetni sportski kamp da nismo posjetili i bazene Kantrida gdje su djeca igrala razne igre u bazenima i bazenu za skokove u vodu. Naravno da je bilo i kupanja na Kantridi i u Kostreni, a ono čime je svaki polaznik našega kampa bio posebno oduševljen su vožnja kajacima i water slide. Za naše smo polaznike svakoga petka organizirali natjecanje, a svako je dijete dobilo diplomu.

Njima najbolja nagrada za kvalitetno proveden tjedan na kraju kojega su svi redom bili žalosni što je stigao kraj njihovog druženja tijekom kojega su se dobro zabavili i stekli nova prijateljstva. Njihova sretna lica, priče koje su na kraju svakog dana jedva čekali ispričati svojim roditeljima, nama su najveća nagrada. Bilo je to šest tjedana za pamćenje. Šest tjedana koje ne bi bilo moguće dobro organizirati bez naših vrijednih trenera, ali i bez roditelja koji su nam još jednom ukazali povjerenje i rekli da njihova djeca jedva čekaju iduće ljeto i novu sezonu našega kampa. Zato, svima veliko hvala od srca i vidimo se dogodine!

      

                                                                                                                                           

Comments for this post are closed.