ZAVRŠNI MITING NA PLATKU VESELJE ZA DJECU I RODITELJE

Došao je kraj još jedne sezone za naše najmlađe članove koji smo obilježili održavanjem tradicionalnog završnog klupskog mitinga na Platku, koji se održao u okviru Festivala sporta i rekreacije Primorsko-goranske županije. Bio je to pravi obiteljski dan u kojem su aktivno sudjelovali naši najmlađi članovi, od polaznika programa Mama, tata vježbajte sa mnom, polaznika naše atletske igraonice, kao i članova atletske škole, ali i njihovih roditelja i ostalih članova obitelji koji su se natjecali zajedno sa svojim mališanima. Oni najmlađi, polaznici naše igraonice, uspješno su odradili pet stanica poligona, a svaku od stanica morao je proći i roditelj, nakon čega su se naši mali atletičari natjecali u krosu. I svi su bili pobjednici jer su uspješno odradili sve treninge i zadatke trenera, kao i marljivo upijali znanja koja su im prenosili iz treninga u trening.

Cicibani i limači koji treniraju u našoj atletskoj školi s roditeljima su trčali štafetu u kojoj je pobjedu odnijela obitelj Babnik ispred obitelji Levak i Brusić, a poslije su se nadmetali u krosu. Najbrži limači bili su Roko Cerić, Nino Blažić i Roko Prpić, najbrže limačice Mia Babnik, Petra Levak i Iris Levak, najbrži cicibani su Erik Zeichen, Domagoj Stanišić i Lovro Papić, a najbrže cicibanke Nora Pešov, Aida Eminović i Lucija Kliman.

Uz sunčano vrijeme, ljetne temperature i puno sadržaja koje je nudio Festival sporta i rekreacije, a u koje se svatko mogao uključiti, svi smo uživali. I dobili još jednu potvrdu da smo prava sportska obitelj u kojoj svi članovi daju jednak obol. Djeca su roditeljima i ostalim članovima obitelji pokazala što su sve naučila tijekom proteklih mjeseci vrijednog treniranja, a roditelji su svojim mališanima bili itekako velika podrška, što je vrlo važan faktor na putu odrastanja. Zato čestitke svima, svakome djetetu koje s radošću dolazi na treninge i uživa u svojim prvim sportskim koracima, kao i roditeljima koji imaju povjerenja u nas i ono što radimo i vjerno prate svaki korak svoje djece.

Vi ste naše bogatstvo jer se rijetki mogu pohvaliti ovakvim zajedništvom, a mi imamo vas, našu sportsku obitelj!

Comments for this post are closed.