ZAVRŠNI MITING NA PLATKU

Iza nas je još jedna radna, ali posebno zabavna subota. Ovoga puta na Platku gdje je u okviru Festivala sporta održan završni miting za naše najmlađe članove, u koju su se aktivno uključili i naši roditelji. Subota zabave i smijeha popraćena odličnim vremenskim uvjetima, sretna lica naših mališana i njihovih roditelja, koja su još  jedna potvrda da svoj posao dobro radimo!

Naši treneri su, kao i uvijek, imali pune ruke posla, a polaznici naše atletske igraonice i škole, njih 200-tinjak, jednostavno su uživali demonstrirajući što su sve naučili tijekom ove sezone. A to je tek uvod u njihovo upoznavanje s atletikom koju uče kroz igru.

Svi su, kako to ovakvim druženjima i priliči, bili pobjednici, bez obzira da li su imali kojim slučajem lošiji dan i možda nisu uspjeli postići sve ono što su htjeli. Ali, još su jednom pokazali odlike koje trebaju krasiti svakoga sportaša, veliko srce, želju i upornost u izvršavanju zadataka i na tome im čestitamo!

Za kraj našeg subotnjeg druženja na Platku održana je prava poslastica, kros u kojem su sudjelovali polaznici naše atletske škole zajedno s roditeljima. Nema tko nije uživao, to znamo iz prve ruke i radujemo se nekom novom druženju!

Comments for this post are closed.