ŽUPANIJA ČESTITALA LAURI ŠTEFANAC NA NAGRADI FRANJO BUČAR

Iznimno smo ponosni što je naša Laura Štefanac dobitnica Državne nagrade za sport Franjo Bučar, koja joj je uručena u ponedjeljak u Zagrebu. U srijedu su joj čestitali i čelnici Primorsko-goranske županije, zamjenica župana Marina Medarić, Sonja Šišić, pročelnica Upravnog odjela za sport i tehničku kulturu, Goran Petrc, pročelnik Ureda Županije, kao i predsjednik i tajnik Zajednice sportova PGŽ-a Veljko Karabaić i Darko Ivošević.

Riječ je o nagradi koju Republika Hrvatska dodjeljuje za iznimna postignuća i doprinos od osobitog značenja za razvoj sporta u Republici Hrvatskoj, a Laura ju je zaslužila osvajanjem zlata u bacanju koplja na Europskom prvenstvu gluhih.

“Zadovoljna sam kako je prošla ova godina. Uz europsko zlato dobila sam i nagradu Franjo Bučar. Iznimno sam sretna! Ova nagrada mi je velika motivacija za budućnost. Veliko hvala mojem treneru Andreju Hajnšeku, Hrvatskom sportskom savezu gluhih, mojem klubu Kvarneru, kao i mojoj obitelji”, rekla je Laura Štefanac.

Čestitke našoj Lauri uz želje da nastaviti marljivo trenirati i postizati odlične rezultate, ali i ostalim dobitnicima nagrade Franjo Bučar. Posebno našim Riječanima Zoranu Roji i Enricu Marottiju, kao i Slobodanu Gračakoviću na nagradi Milan Neralić.

Comments for this post are closed.